Házirend

A szállás elfoglalása érkezés napján ( ebéd után ) 13 órától, elhagyása utolsó nap 9.30 ig. Amennyiben utolsó nap kér a csoport még egy plusz ebédet, abban az esetben kérünk külső programot ( kirándulás, strandolás ) szervezni.

Felhívjuk a csoportvezetők figyelmét arra, hogy WC papírt, tusfürdőt, törölközőt és párna, paplanhuzatot és lepedőt a vendégeknek ( hálózsák ) kell magukkal hozniuk.

Lehetőség van arra is, hogy mi biztosítjuk, de ebben az esetben mosatási költséget számolunk fel.

A szobák elfoglalása után kérjük átnézni a mellékelt jegyzőkönyv alapján a tábor területét és jelezzék az esetleges hiányosságokat, meghibásodásokat, hogy azonnal pótolni tudjuk. Érkezés előtt 24 órával kérjük a csoport névsorát a születési év feltüntetésével word formátumban e-mailben elküldeni, ez a vendég könyv kitöltéséhez szükséges. 18 életév felülieknek IFA fizetése kötelező a részvételi díjon felül !

Megérkezés napján az első étkeztetés után kérjük a táborvezetőnek kifizetni a teljes szállás és étkezés díját . Csoportvezető köteles a házirendet ismertetni a csoport tagjaival.

A tábor elhagyása előtt át vesszük a tábort.

Az eszközökben, berendezési tárgyakban, épületben szándékosan vagy gondatlanságból okozott kárt a helyszínen meg kell téríteni !

Étkezések időpontjai:

  • Reggeli: 7,30 tól – 9 óráig. Távozás napján a reggelit a szobák átadása után szolgáljuk fel !
  • Ebéd: 12 től – 14 óráig.
  • Vacsora: 17 órától – 19 óráig. Az időpontot erőre egyeztetni kell !

Községünkben csendrendelet van érvényben. Ennek értelmében 22 órától csendes pihenő !

A tábor zárt közösségi terület. A bejárati ajtót kérem folyamatosan kulcsra zárni.

A szobákban légkondicionáló található, melyek használatát különdíj ellenében (1000Ft/nap/szoba) a recepción lehet kérni.

A tábor területén és az ingatlan előtti közterületen tilos a dohányzás !!!!!

A házirend betartásáért a csoportvezető felelős ! A szobák nem rendeltetés szerű elszennyezése esetén ( pl.: behányás, bevizelés, beszékelés , bútorok étellel való szennyezése ) 10 ezer Ft takarítási, mosási díjat köteles a csoportvezető megfizetni.

A szobákban hagyott értéktárgyakért felelőséget nem vállalunk !

Jó, kulturált, kellemes itt tartózkodást kívánok Kedves Vendégeinknek

Sikabonyi-Angyal Attila

vendégház tulajdonos